Asiakkaat kertovat

Softatohtori Oy:n toimittamat järjestelmät ovat avainasemassa yrityksemme päivittäisessä työssä ja tehostavat merkittävästi yrityksemme toimintaa.
Juhana Riskala, Labema Oy
Olemme hyvin tyytyväisiä Softatohtorin tarjoamaan palveluun ja yhteistyöhön sovelluksiemme kehittämisessä.
Tony Salminen, Aikakausmedia ADS
Pitkäaikainen yhteistyö Softatohtorin kanssa on toiminut hyvin ja palvelualttius on kiitettävää.
Joonas Sarvamaa, City Car Club

Labema Oy

Softatohtori Oy:n valmistama tukkukaupan kokonaisratkaisu tuo Labemalla käyttöön yhden SaaS-palveluna toimivan järjestelmän, jonka avulla yrityksen koko perusliiketoiminta pyörii. Tiivis yhteistyö Softatohtorin kanssa on jatkunut vuosia ja mahdollistanut ratkaisun, joka tukee yrityksen prosesseja liiketoimintalähtöisesti.

Aikakausmedia ADS

Aikakausmedia ADS:n käytössä on yrityksen omat, räätälöidyt erikoisohjelmistot ilmoitusaineistojen välitykseen ja ilmoitustilan varaukseen. Softatohtori Oy tarjoaa Aikakausmedia ADS:lle tuki- ja jatkokehityspalveluita yrityksen ASP.NET ympäristössä toimiviin sovelluksiin.

City Car Club

City Car Club on autojen yhteiskäyttöpalvelu. Palvelun käyttämissä ohjelmistoissa on paljon erilaisia viestiliikenneratkaisuja, integrointeja eri järjestelmien välillä, SMS-pohjaisia palveluita ja karttasovelluksia. Softatohtori on hoitanut ydinjärjestelmien ylläpitoa ja kehitystyötä monia vuosia.